четвер, 24 лютого 2011 12:47

Футболісти болгарського "Локомотива" намастили ворота кров'ю ягняти

Футболісти болгарського "Локомотива" намастили ворота кров'ю ягняти

Футболісти клубу "Локомотив" з болгарського Пловдіва принесли в жертву ягня на полі домашнього стадіону. Жертвоприношення, за задумом гравців і керівників клубу, має допомогти команді добре виступити у другому колі чемпіонату Болгарії. Про це пише болгарське видання Gong.

Ягня принесли в жертву за ініціативою керівництва клубу, а гравці, як відзначає видання, зустріли цю ідею з ентузіазмом. Жертвоприношення здійснили в присутності священика - вболівальника команди, який прочитав молитву про благополуччя "Локомотива". Хто саме різав ягня, не уточнюється.

Як повідомляється на сайті фанатів пловдівського клубу lpfc.net, капітан команди воротар Здравко Лазаров (він відомий за виступами за збірну Болгарії) і другий голкіпер француз Флоріан Луккіні помазали кров'ю ягняти штанги воріт. Воротарі зробили це для того, щоб пропускати якомога менше голів.

У 15 матчах чемпіонату Болгарії сезону-2010/11 "Локомотив" набрав 26 очок. Пловдивська команда займає в першості країни шосте місце з відставанням в 11 очок від лідируючого "Літекса" з Ловеча.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти болгарського "Локомотива" намастили ворота кров'ю ягняти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі