середа, 09 лютого 2011 15:51

Футболістам доведеться вибирати між Євро-2012 і Олімпіадою

Футболістам доведеться вибирати між Євро-2012 і Олімпіадою

Футболістам збірних влітку 2012 року чекає нелегкий вибір між поїздкою на Євро-2012 або Олімпіаду в Лондоні. Асоціація європейських клубів виступила проти того, щоб одні й ті ж гравці брали участь в обох турнірах.

Як повідомляє "Eurosport", віце-президент асоціації Умберто Гандіні заявив, що це не доцільно і футболістам доведеться зробити вибір.

"Ми звернулися в УЄФА, щоб вони видали резолюцію. Якщо гравець виступав на Євро, то на Іграх його бути не повинно. Не можна дозволяти футболістам брати участь у двох великих турнірах за такий короткий термін", - говорить він.

Директор "Манчестер Юнайтед" Девід Гілл підтримав думку Гандіні.

"У цьому є здоровий глузд. Ми раді відпустити своїх гравців на Олімпіаду, адже це найважливіша спортивна подія, але не на шкоду самим футболістам", - сказав чиновник.

Відзначимо, що на Олімпіаді мають право виступати гравці не старше 23-х років. Крім того, допускається участь трьох футболістів будь-якого віку.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Футболістам доведеться вибирати між Євро-2012 і Олімпіадою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі