пʼятниця, 06 липня 2007 12:56

Футболіста вбили за мобільний телефон

В кінці червня був убитий футболіст південноафриканського клубу "Іст Лондон" Масібон Сікакан. Тоді поліція ЮАР не змогла повідомити ніякої інформації по цій події. І ось, після двох тижнів з"явилися нові деталі цієї справи.

Виявляється, Сікакан, якого прозвали "Пеле", був застрелений в провінції ЮАР - Гуатенг. Двоюрідний брат футболіста, Бонгані Нтонга, признався, що його брат був убитий в ході пограбування - хулігани хотіли відібрати у темношкірого футболіста стільниковий телефон. Мобільник був куплений Сікаканом всього лише за два дні до події, повідомляє Газета.Ру.

- Він тільки вийшов в магазин, як на вулиці до нього пристали двоє і зажадали стільниковий телефон, - говорить засмучений Нтонга. - Зав"язалася перестрілка, і мого брата застрелили. Я упевнений, що він дізнався грабіжників, і, можливо, тому його застрелили.

- Що найнеймовірніше, Масібон був убитий за телефон, який купив буквально на днях. Ми, його сім"я, до цих пір не можемо змиритися з його смертю. Я був дуже прив"язаний до Масібона, просто обожнював його. Але це втрата не тільки нашої сім"ї. Упевнений, зараз багато прихильників його таланту просто вбиті горем, - додав брат.

Зараз ви читаєте новину «Футболіста вбили за мобільний телефон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі