неділя, 29 серпня 2010 12:27

Футболіст збірної Італії перейшов у "Рубін"

Футболіст збірної Італії перейшов у "Рубін"

Захисник "Дженоа" і збірної Італії Сальваторе Боккетті підписав контракт на три з половиною роки з казанським "Рубіном". За інформацією італійської преси, сума операції склала близько 15 мільйонів євро, а сам футболіст зароблятиме за сезон 3 мільйони євро після відрахування податків.

Вихованець "Асколі" починав професійну кар'єру в рідній команді. Згодом Боккетті виступав за інші італійські клуби - "Ланчано", "Фрозіноне", а останні два сезони провів у "Дженоа", забивши один гол в 60 матчах серії А.

У жовтні минулого року Сальваторе, який діє переважно на позиції центрального або лівого захисника, дебютував у збірній Італії. Усього в активі 23-річного футболіста п'ять поєдинків за "Скуадру адзурру". Боккетті входив до числа гравців, відряджених на чемпіонат світу-2010, але в ПАР на полі так і не вийшов.

"Рубін" 14 вересня стартує на груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА виїзним матчем з "Копенгагеном". "Дженоа" у минулому сезоні фінішував дев'ятим і в єврокубках участі не приймає.

За матеріалами УЕФА

Зараз ви читаєте новину «Футболіст збірної Італії перейшов у "Рубін"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі