вівторок, 08 липня 2008 13:47

Футболіст "Челсі" ледь не загинув у аварії

Футболіст "Челсі" ледь не загинув у аварії

Англійський футболіст "Челсі" Джо Коул в понеділок опинився на волосину від смерті, коли вантажівка врізалася в його Range Rover Vogue. У результаті гравцеві довелося добиратися на перше тренування команди під керівництвом Луіса Феліпе Сколарі на іншому автомобілі, повідомляє The Sun.

Водій Коула залишався без свідомості до тих пір, поки футболіст не почав стукатися до нього у вікно. Сам Джо поскаржився на біль в руці. Ліва сторона його автомобіля сильно постраждала. На щастя, гравець і його водій не отримали серйозних травм.

"Він був приголомшений, але зараз з ним все нормально, він провів тренування разом зі всіма, як завжди. Він щасливий, що ніхто серйозно не постраждав", – сказав представник футболіста.

"Синові повезло, що залишився живий, - заявив батько Коула. - Якби він був за кермом спортивного або маленького автомобіля, то все склалося б куди гірше".

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Челсі" ледь не загинув у аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі