пʼятниця, 14 січня 2011 15:18

Футболіст "Баварії" переплутав бухарестське "Динамо" з московським

Футболіст "Баварії" переплутав бухарестське "Динамо" з московським

Півзахисник мюнхенського футбольного клубу "Баварія" Андреас Оттль помилково провів переговори про перехід в бухарестське "Динамо". Коли на Оттля вийшли представники румунського клубу, він вирішив, що мова йде про інтерес до нього з боку іншого клубу - московського "Динамо". Про це пише румунське видання Gazeta Sporturilor.

За московське "Динамо" вже грає відомий німецький футболіст Кевін Кураньї, так що, коли з Оттлем почали вести переговори, він зацікавився можливістю змінити команду. Як відзначає видання, футболіст переплутав Росію з Румунією, а одну столицю колишньої соціалістичної держави - з іншою.

Бухарестське "Динамо" мало намір узяти Оттля в оренду на півроку і звернулося з цією пропозицією до керівництва "Баварії", однак, коли сам футболіст дізнався, що мова йде про інтерес з боку не московського, а бухарестського "Динамо", він відмовився від переходу в інший клуб.

Оттль є вихованцем футбольної академії "Баварії". В основному складі мюнхенського клубу півзахисник дебютував у 2005 році. У чемпіонаті Німеччини сезону-2010/11 25-річний футболіст провів сім матчів.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Баварії" переплутав бухарестське "Динамо" з московським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі