середа, 07 листопада 2012 15:25

Футболіст "Порту" виручив українського журналіста

Футболіст "Порту" виручив українського журналіста
Ітурбе називають "новим Мессі" ФОТО: totalfootballmadness.com

Нападник португальського "Порту" 19-річний Хуан Мануель Ітурбе став головним героєм змішаної зони "Олімпійського" після матчу з "Динамо". Вся справа у тому, що футболіст виручив українського журналіста.

Диктофон одного із репортерів упав за перегородку, яка розбиває мікст-зону на дві частини — для гравців і для журналістів. Маленька чорна коробочка відлетіла на пристойну відстань і дістатися до неї було практично неможливо. У цей час з роздягальні почали виходити "дракони".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболісти "Порту" відвідали Софію Київську

Не довго думаючи, журналіст попросив одного з гравців підняти диктофон. Навряд чи аргентинець парагвайського походження володіє російською мовою, але Ітурбе виявився вельми кмітливим хлопцем. Нападник, який весь матч проти "Динамо" провів у запасі, нахилився, підняв диктофон і віддав у руки власнику.

Дехто з операторів встиг навіть зняти це на камеру, але більшість присутніх із подивом і одночасно захопленням спостерігали за футболістом у стильному клубному костюмі з емблемою "Порту".

Хоч Ітурбе не зіграв жодної хвилини на "Олімпійському", але надовго запам'ятається українським журналістам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисник "Порту" відзначив Велозу у складі "Динамо"

Додамо, що після фіналу Євро-2012 один із гравців збірної Іспанії підняв китайській журналісті ручку, яка також впала за перегородку.

Нагадаємо, матч "Динамо" — "Порту" закінчився у нульову нічию — 0:0. Після чотирьох турів групового етапу "дракони" вже забезпечили собі вихід у 1/8 фіналу турніру. Кияни зберігають теоретичні шанси на вихід з групи.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Порту" виручив українського журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі