субота, 07 травня 2011 17:14

Футболіст "Челсі" поставив футбол вище за секс

Футболіст "Челсі" поставив футбол вище за секс

Гравець лондонського "Челсі" Саломон Калу зізнався, що футбол подобається йому більше, ніж секс, пише британське видання The Sun.

За словами Калу, якби йому довелося вибирати між участю у футбольному матчі і заняттям сексом, то він вибрав би футбол: "Це 90 хвилин чистого задоволення, а про секс таке можна сказати не завжди".

Калу додав, що він ніколи не займається сексом у ніч перед матчем. Вважається, що секс перед матчем може негативно позначитися на якості гри футболістів.

Івуарійський нападаючий "Челсі" розповів також, що голим його бачило більше чоловіків, ніж жінок. "Я ніколи не роздягався в роздягальні і не приймав душ разом з десятьма жінками", - пояснив Калу.

Нещодавно футболіст взяв участь у фотосесії для журналу Cosmopolitan. Калу довелося позувати оголеним, і, за його словами, він зовсім не соромився. Саме після фотосесії івуарієць і дав інтерв'ю The Sun.

Випуск Cosmopolitan, де будуть опубліковані фотографії Калу, у Великій Британії надійде у продаж 9 травня.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Челсі" поставив футбол вище за секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі