четвер, 14 жовтня 2021 17:51

"Франція виставить резервний склад на Фінляндію" - Заваров про шанси збірної України

"Франція виставить резервний склад на Фінляндію" - Заваров про шанси збірної України
Олександр Заваров має досвід роботи зі збірною України. Фото: ФК "Динамо" Київ

Колишній зірковий гравець "Динамо" Олександра Заваров вважає, що збірна України має шанси зайняти друге місце у відборі до Кубка світу.

Але не все буде залежати від команди Олександра Петракова.

"Вся боротьба ще попереду. Шанси у збірної України є. Все залежить від самих футболістів і тренерського штабу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павелко розповів про майбутнє Петракова в збірній України

У групі склалася така ситуація, коли багато що пов'язано не лише з результатом поєдинку в Боснії, але й з результатами матчів за участю конкурентів. Ясна річ, що хотілося б сподіватися виключно на себе, але виходить, що потрібно чекати результати двох інших ігор: Боснія і Герцеговина – Фінляндія і Фінляндія – Франція.

Я думаю, що за три дні до матчу українців в Зениці збірна Франції обіграє Казахстан і достроково вийде до фінальної частини світової першості, а в останній грі з Фінляндією Дідьє Дешам виставить резервний склад. Як би там не було, а нашій збірній потрібно обігравати боснійців і розраховувати, що фіни втратять очки з французами", – сказав Заваров у коментарі Meta Ratings.

Передостанній тур відбору в нашій групі буде зіграний 13 листопада. В цей день зійдуться Боснія і Герцеговина з Фінляндією. 16 листопада Боснія прийматиме вдома Україну, а Фінляндія – Францію. Володарі Кубка світу до того часу вирішать усі питання й можуть поїхати в Гельсінкі другим складом.

Зараз ви читаєте новину «"Франція виставить резервний склад на Фінляндію" - Заваров про шанси збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі