понеділок, 19 лютого 2007 17:32

Форвард "Ліверпуля" ударив партнера ключкою для гольфу

  Крейг Белламі
Крейг Белламі

Форвард "Ліверпуля" Крейг Белламі, 27 років, оштрафований на 80 тис. фунтів стерлінгів (157 тис. доларів) за бійку з одноклубником Йоном-Арне Ріїсе, під час якої Белламі вдарив свого партнера ключкою для гольфу, повідомляє Лєнта.ру. Інцидент стався в п"ятницю 16 лютого, але перші повідомлення про нього з"явилися в англійських ЗМІ увечері в неділю.

Сутичка за участю Белламі, норвезького захисника Ріїсе, а також воротаря Єжі Дудека сталася під час конкурсу на кращого виконання караоке, причому футболісти знаходилися під впливом алкоголю. Головний тренер "Ліверпуля" Рафаель Бенітес назвав призвідником бійки Белламі і оштрафував його на суму, відповідну двотижневій зарплатні (максимально можливий в Англії штраф).

Джерело в клубі визнало, що Белламі замахувався на Ріїсе ключкою для гольфу, але відмовився підтвердити факт завдання ударів. В той же час в норвезьких газетах з"явилися повідомлення, що на ногах норвежця можна було побачити синяки від ударів ключкою. У будь-якому випадку Ріїсе вдалося уникнути серйозних травм, оскільки він не пропустив жодного тренування "Ліверпуля".

Бенітес, який заборонив гравцям говорити про інцидент, прокоментував подію таким чином:
- Вранці я зібрав весь основний склад і нагадав про відповідальність, які несуть всі гравці нашого клубу, а також про те, як вони повинні поводитися на полі і за його межами. Футболісти добре попрацювали на зборі, але будь-хто, хто виявиться поміченим в порушеннях, буде покараний.

Ванглійських ЗМІ вже почали з"являтися повідомлення, що після закінчення нинішнього сезону Белламі може покинути команду. В даний час гравці "Ліверпуля" повернулися з п"ятиденного тренувального збору в Португалії, де і сталася бійка.


Зараз ви читаєте новину «Форвард "Ліверпуля" ударив партнера ключкою для гольфу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі