вівторок, 07 вересня 2010 13:40

Форвард "Карпат" отримав одну гру дискваліфікації від УЄФА

Форвард "Карпат" отримав одну гру дискваліфікації від УЄФА

Нападник "зелено-білих" Сергій Кузнецов дискваліфікований на один матч групового турніру Ліги Європи. Таке рішення ухвалило УЄФА, зважаючи на звернення ФК "Карпати".

Нагадаємо, на 71-ій хвилині матчу-відповіді плей-оф проти стамбульського "Галатасарая" німецький суддя Торстен Кінхефер вилучив карпатівця з поля: у боротьбі за м"яч Кузнецов розбив ногою обличчя Алі Турана. Сам гравець після матчу сказав, що турецький захисник зачепився за край щитка, що й викликало кровотечу.

Головний тренер "Карпат" Олег Кононов, відповідаючи на запитання журналістів, також не побачив у діях Кузнецова грубої гри. Він сказав, що клуб обов"язково напише відповідне звернення до УЄФА, адже Сергієві загрожувала дискваліфікація від 2 до 5 матчів.

У своєму офіційному листі клуб, зокрема, зазначає, що "нападник "Карпат" не мав жодного наміру зіграти грубо. У цьому епізоді він дивився на м"яч і намагався відібрати його ногою".

УЄФА взяло до уваги ці факти і дискваліфікувало Кузнецова на один матч. Таким чином, і Сергій, і Артем Федецький, якого теж вилучили з поля, але за дві жовті картки, пропустять один поєдинок - 16 вересня проти дортмундської "Боруссії".

ФК "Карпати"

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Карпат" отримав одну гру дискваліфікації від УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі