вівторок, 21 серпня 2007 16:43

Форвард покинув московський ЦСКА через п"ять днів

Нападаючий Євген Савін, який підписав 16 серпня п"ятирічний контракт, з футбольним клубом ЦСКА, у вівторок покинув розташування команди. Гравець вилетів до Пермі, де він виступав за місцевий "Амкар". Причини розставання Савіна з армійським клубом, за який він, швидше за все, так і не зіграє, не пов"язані з футболом, повідомляє офіційний сайт телеканалу "РТР-спорт".

Переговори про перехід Савіна з "Амкара" в ЦСКА велися декілька тижнів, причому головним питанням була вартість футболіста. Офіційної інформації про те, скільки армійці заплатили за форварда, не було, але за повідомленнями російських ЗМІ, його перехід обійшовся чемпіонам країни в чотири мільйони євро.

Минулого тижня Савін успішно пройшов медогляд в Мюнхені і уклав з ЦСКА контракт на п"ять років, вибравши собі 14-й номер. В даний час повідомлення про підписання угоди з Савіним на офіційному сайті ЦСКА немає.

Чи продовжить форвард виступу за "Амкар", поки невідомо. У чемпіонаті російського прем"єра-ліга Євген Савін, що вже залучався до збірної Росії, провів 37 матчів і забив дев"ять голів.

Зараз ви читаєте новину «Форвард покинув московський ЦСКА через п"ять днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі