понеділок, 06 жовтня 2008 14:47

Формула-1. БМВ зберегла своїх пілотів на наступний сезон

Команда "БМВ-заубер" продовжила контракти з пілотами Робертом Кубіцою та Ніком Хайдфельдом на наступний сезон. Крістіан Клін залишиться тест-пілотом.

"Ми бачимо, що Нік і Роберт - прекрасний тандем, в той же час і Крістіан - дуже досвідчений тестовий гонщик. У нас немає ніяких сумнівів, що з ними ми будемо здатні досягти щонайбільш амбітних цілей", - заявив директор команди Маріо Тайссен.

Таким чином керівництво "БМВ-заубер" поставило хрест на чутках про можливе припинення співпраці Хайдфельда і підписання контракту з Фернандо Алонсо. Для іспанця залишилися два варіанти продовження кар"єри в 2009 році - команди "Рено" і "Хонда". Сам Алонсо останнім часом не раз стверджував, що варіант з "Рено" є для нього пріоритетним.

Відзначимо, за наявною інформацією, контракти і Кубіци, і Хайдфельда розраховані тільки на один сезон. У випадку з Ніком ініціатива короткої угоди йде від команди, а поляк сам поки не хоче укладати новий довгостроковий контракт.

"Чемпіонат"

Зараз ви читаєте новину «Формула-1. БМВ зберегла своїх пілотів на наступний сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі