вівторок, 04 грудня 2007 15:43

Фогтс і Жорже претенденти на посаду наставника збірної Азербайджану

На засіданні виконкому Федерації футболу Азербайджану (АФФА), яке відбулося сьодні, 4 грудня, був визначений круг можливих наступників Джоко Хаджієвські на посаді тренера національної команди.

Виконуючий обов"язки президента АФФА Ельшад Насиров заявив, що серед можливих кандидатів на посаду головного тренера збірної Азербайджану значаться Берті Фогтс, Артур Жорже, Андреас Бреме і Марко Тарделлі.

- Проте це не означає, що ми відмовляємося від Хаджієвські. Він теж один з претендентів. Нам просто потрібно дочекатися проведення виборів президента АФФА. Тоді, вивчивши всі документи, виконком і ухвалить остаточне рішення. Щоб збірна не залишалася без тренера, ми, швидше за все, продовжимо контракт з Хаджієвські. До того ж, ми плануємо провести товариську зустріч 6 лютого, в день вікна ФІФА, - заявив Насиров.

У відбірному турнірі до Євро-2008 Азербайджан в групі A зайняв останнє, восьме місце, набравши в 12 поєдинках лише 5 очок, інформує www.gazeta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Фогтс і Жорже претенденти на посаду наставника збірної Азербайджану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі