вівторок, 26 червня 2007 19:36

Фогтс хоче тренувати збірну Болгарії

Головний тренер збірної Нігерії, німецький фахівець Берті Фогтс готовий очолити збірну Болгарії, повідомляє www.sport-express.ru.

У квітні болгарську національну дружину залишив Хрісто Стоїчков, який перебрався в іспанську "Сельту". З тих пір із збірною працює наставник "Левські" Станімір Стойлов, проте офіційно посада головного тренера вакантна.

- Цим ранком ми відправили до Болгарського футбольного союзу факс з пропозицією послуг Берті Фогтса, який може очолити збірну Болгарії, якщо глава союзу Борислав Міхайлов і керівництво союзу на це погодяться, - зазначив менеджер німецького фахівця Міша Станковіч.

Тренер, що отримав прізвисько "Тер"єр", виграв із збірною Німеччини чемпіонат Європи-96, проте його репутація було неабияке підмочена невидатною роботою біля керма команди Шотландії. Отримавши справжню обструкцію від шотландських уболівальників і преси, Фогтс зарікся надалі не повертатися на тренерський терен і залишався без роботи більше двох років, після чого став біля керма збірної Нігерії.

Зараз ви читаєте новину «Фогтс хоче тренувати збірну Болгарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі