пʼятниця, 05 березня 2021 15:14

Фінал Кубка України пройде на стадіоні ім. Шухевича

Центральний стадіон у Тернополі назвали на честь борця за незалежність, головнокомандувача Української повстанської армії Романа Шухевича.

Депутати міськради Тернополя одноголосно підтримали ініціативу мера міста Сергія Надала з перейменування центрального стадіону Тернополя в Тернопільський міський стадіон ім. Романа Шухевича, повідомляє офіційний сайт установи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каштру "вилетів" від "Агробізнесу", а Лобановський - від "Спартака"

"У цей знаменний день ми вшановуємо пам'ять героя України, головнокомандувача Української повстанської армії Романа Шухевича. Символічно, що саме сьогодні ми приймаємо таке важливе рішення (5 березня 1950 року Шухевич був убитий. - Gazeta.ua)", - сказав міський голова Тернополя.

Автор: Тернопільська міська рада
 

На тернопільській арені домашні матчі проводить "Нива" Тернопіль. Також тут пройде півфінал Кубка Україну-2020/2021 "Агробізнес" - "Динамо", а також фінал турніру.

Тернопільський міський стадіон" вміщає — 15 150 глядачів. У 2010-2011 роках була проведена повна реконструкція. Арена розміщена на території Старого парку.

Зараз ви читаєте новину «Фінал Кубка України пройде на стадіоні ім. Шухевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі