вівторок, 05 лютого 2008 18:41

Філіпінський боксер помер по дорозі з однієї лікарні в іншу

Філіппінський боксер Алекс Арой, 22 роки, помер після чергового бою на професійному рингу.

В понеділок, 4 лютого, Арою потерпів поразку від свого співвітчизника Арнела Тадени, а незабаром відчув біль в животі і помер, коли його везли з однієї лікарні в іншу.

Як розповів менеджер Ароя Рекс Салуд, під час бою боксер не отримав серйозних пошкоджень і взагалі жодного разу за кар"єру не був в нокдауні. Приблизно за годину після поєдинку, Арой поскаржився на болі в животі, а також на те, що він не міг помочитися.

Спортсмен був доставлений в найближчу лікарню, але там не знайшлось необхідного для допомоги боксерові устаткування. Лікар порадив відвезти його в іншу клініку, і по дорозі туди Арой помер. Точна причина смерті поки не встановлена, але найближчим часом патологоанатоми проведуть розтин тіла боксера.

Алекс Арой, який виступав в категорії до 47,6 кілограм, провів на професійному рингу 20 боїв, у яких здобув 12 перемог (6 - нокаутом), потерпів 6 поразок і завершив 2 поєдинки внічию.

"Сегодня"
Зараз ви читаєте новину «Філіпінський боксер помер по дорозі з однієї лікарні в іншу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі