вівторок, 08 квітня 2008 10:39

Філатов може стати новим босом команди Блохіна

Колишній президент "Локомотива" Валерій Філатов може стати босом ФК "Москва", головним тренером якого є колишній наставник збірної України Олег Блохін.

Посада керівника "городян" була запропонована Філатову одним з акціонерів клубу ще напередодні екстреного засідання ради директорів ФК "Москва", на якому було прийняте рішення розлучитися з Юрієм Бєлоусом.

- Не дивлячись на те що формально гендиректор ФК "Москва" залишить посаду тільки за два тижні, йому вже знайшли гідну заміну. Саме багато в чому завдяки Філатову "Локомотив" перетворився на визнаного лідера російського футболу. В колі вітчизняних топ-менеджерів Філатова знають як керівника, який відрізняється нордичним спокоєм і ретельно продуманими ходами. На тлі торішньої істерії Бєлоуса, пов"язаної із звільненням Леоніда Слуцького, і більш ніж провокаційним призначенням Олега Блохіна така заміна виглядає більш ніж логічною, - заявило джерело, близьке до керівництва ФК "Москва".

"Спорт сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Філатов може стати новим босом команди Блохіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі