пʼятниця, 17 жовтня 2008 18:52

Фігурне катання. Українські фігуристи втрачають лідерство

В Шефілді триває восьмий етап гран-прі з фігурного катання серед юніорів.

Українська танцювальна пара Аліса Агафонова-Дмитро Дунь опустилася після виконання оригінального танцю  на другу сходинку, віддавши першість американцям Медісон Чок - Грег Зурлейн.

Наразі американці мають 85.01 бали, а українці - 82.08. На третьому Карен Рутіер - Ерік Сок-Ласель з Канади, які мають 81.30 бала.

В оригінальному танці українці, які після першого танцю - пасодоблю були лідерами, поступилися і американцям, і канадцям. Щоправда, Агафоновій-Дуню дістався невдалий стартовий номер. Вони каталися в передостанній розминці, тоді як всі їх основні суперники були в останній.

Ксенія Чепіжко - Віталій Шевченко в оригінальному танці опустилися на 13 місце, але в загальному заліку зберігають дванадцяту позицію.

У змаганнях спортивних пар Ганна Хниченкова - Сергій Кульбач ідуть шістнадцятими, а Микола Бондар одинадцятий серед хлопців після короткої програми.

Змагання завершаться в суботу.

champion

Зараз ви читаєте новину «Фігурне катання. Українські фігуристи втрачають лідерство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі