субота, 24 листопада 2007 17:18

Фігуристи Задорожнюк і Вербило: по ходу змагань ми лише розганяємося

Сьогодні на Гран-Прі з фігурного катання, що триває у Москві, танцювальні пари змагалися в оригінальному танці. Українці Анна Задорожнюк та Сергій Вербило змогли дещо покращити свої позиції і піднятися на одну сходинку. Зараз вони четверті. Лідирувати продовжують росіяни Оксана Домніна та Максим Шабалін.

Анна та Сергій розповіли, що перебувають у хорошій формі і настроєні у довільному танці показати гідний результат.

- Аня, Сергій, на минулому етапі Гран-Прі у Китаї, починаючи з оригінального танця, ви почали підніматися все вище. У Москві ця тенденція збережеться?

-         - Сподіваємося. Ми по ходу змагань все розганяємося і розганяємося, - каже Сергій.

-         - Багато говорять про те, що лід у Москві залили за новою системою, що мало б полегшувати фігуристам катанням. Однак поки що ще ніхто не відмітив особливих змін. Що ви можете на це сказати?

-         - Лід дуже крихкий, - починає Сергій.

-         - Зараз уже краще, а у перший день взагалі було важко кататися. Але виглядає гарно, - додає Анна.

-         - Одразу кілька пар виконували українській танець (тема цьогорічного оригінального танцю). У кого він вийшов найбільш українським?

-         - У нас, - сміється Сергій. – Тим більше ми єдина українська пара тут.

-         - Зазвичай при виборі музики керуються її розумінням. Невже, наприклад, німецькій парі Неллі Жиганшиній та Александру Гацжи наскільки близька українська тематика?

-         - У них друга частина козацька.. Та й дівчинка у них з російським корінням. Мабуть, відчувають теж цю музику, - говорить Сергій.

-         Судячи з останніх результатів, рейтингів ви одні з претендентів на потрапляння у трійку. Не відчуваєте психологічного тиску?

-         - Ні. Навпаки готові виступати і доводити невипадковість такої довіри.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Фігуристи Задорожнюк і Вербило: по ходу змагань ми лише розганяємося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі