вівторок, 23 жовтня 2007 13:39

Фігу: у ЦСКА немає шансів перемогти "Інтер"

Один з лідерів італійського футбольного клубу "Інтер" Луїш Фігу заявив, що у московського ЦСКА немає шансів на перемогу в матчі Ліги чемпіонів проти його команди. Португальський півзахисник зробив прогноз, що в грі, яка відбудеться 23 жовтня в Москві, "Інтер" переможе з рахунком 2:1, повідомляє Лента.Ру з посиланням на "Труд".

За словами Фігу, єдиною метою його команди є перемога в Москві, і півзахисник не бачить причин, за якими чемпіони Італії не зможуть її добитися. Що стосується матчу "Інтер" - ЦСКА, який відбудеться в Мілані за два тижні, то в цій грі, на думку Фігу, у армійців ще менше шансів на успіх.

Відзначимо, що якщо Луїш Фігу вийде на поле в матчі проти ЦСКА, то ця гра стане для нього сотою в Лізі чемпіонів. Раніше відмітки в сто матчів в головному клубному турнірі Європи досягли всього п"ять футболістів - Рауль, Роберто Карлос, Девід Бекхем, Паоло Мальдіні та Олівер Кан.


Зараз ви читаєте новину «Фігу: у ЦСКА немає шансів перемогти "Інтер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі