середа, 14 квітня 2021 21:36

ФІФА може відлучити Ібрагімовича від футболу

ФІФА може відлучити Ібрагімовича від футболу
Ібрагімовича можуть змусити попрощатися із футболом. Фото: Reuters

Нападник "Мілана" і збірної Швеції Златан Ібрагімович порушив правила ФІФА, оскільки є акціонером букмекерської компанії, повідомляє Aftonbladet.

Якщо ФІФА визнає шведського форварда винним, він може бути оштрафований на суму до 1 млн шведських крон і усунений від футболу на строк до трьох років.

Правила ФІФА і УЄФА кажуть, що гравці, які мають відношення до букмекерських компаній, не допускаються до участі в змаганнях під егідою цих організацій. Златан Ібрагімович є співвласником букмекерської компанії, що базується на Мальті, що підтвердив генеральний директор Bethard Ерік Скарп.

Генеральний секретар Шведської футбольної асоціації Хокан Шьостранд заявив, що асоціація ще не обговорювала ситуацію з Ібрагімовичем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ібрагімовича звинувачують у вбивстві лева

Ібрагімович став співвласником букмекерської компанії через свою компанію Unknown AB ще в 2018 році. Через це футболіст не зміг би брати участь в Кубку світу 2018 року, навіть якщо би не завершив кар'єру в збірній. У березні 39-річний форвард повернувся до збірної Швеції.

Зараз ви читаєте новину «ФІФА може відлучити Ібрагімовича від футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі