четвер, 14 червня 2007 10:34

ФІФА дозволила Робіньо залишитися в "Реалі"

Мадридський "Реал" отримав спеціальний дозвіл ФІФА (Міжнародна федерація футбольних асоціацій) не відпускати свого форварда Робіньо в збірну Бразилії до закінчення чемпіонату Іспанії, повідомляє Associated Press.

Останній тур першості країни відбудеться в неділю 17 червня, і "Реал" стане чемпіоном, якщо переможе "Мальорку".

Збірна Бразилії вже почала підготовку до Кубку Південної Америки (Copa America), що стартує 26 червня,  і за існуючими правилами Робіньо повинен був приєднатися до своєї національної команди ще у вівторок (за два тижні до початку турніру). Проте ФІФА пішло на зістріч клубу і дало Робіньо дозвіл зіграти в останньому турі.

Матч "Реал" - "Мальорка" відбудеться 17 червня в Мадриді, і столичний клуб у разі перемоги вперше за чотири роки (і в 30-й раз в історії) стане чемпіоном Іспанії. Перед останнім туром "Реал" і "Барселона" мають по 73 очки, але мадридці випереджають суперника за рахунок кращих показників в особистих зустрічах.

"Барселона" свій останній матч проводить в гостях проти "Химнастіка", який вже втратив шанси залишитися в елітній лізі іспанського футболу. www.lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «ФІФА дозволила Робіньо залишитися в "Реалі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі