вівторок, 23 вересня 2008 12:24

ФІФА дозволила Грузії проводити матчі в Тбілісі

Міжнародна федерація футболу знов дозволила збірній Грузії проводити матчі на своєму полі, повідомляє AP. Таким чином, відбірковий матч чемпіонату світу-2010 між командами Грузії та Кіпру пройде 11 жовтня в Тбілісі на 54-тисячному стадіоні імені Бориса Пайчадзе.

- Ми продовжуємо підтримувати тісний контакт з Грузинською федерацією футболу, - йде мова в заяві ФІФА. - Але на даний момент ми не бачимо причин, з яких вимоги по організації матчу і безпеки не можуть бути виконані грузинською стороною.

Нагадаємо, стартовий для кавказців матч відбіркового турніру з Ірландією на прохання гостей був перенесений ФІФА на нейтральне поле. Це рішення викликало в Грузії хвилю обурення. Зокрема, капітан національної команди Каха Каладзе заявив: "У Грузії немає громадянської війни. Ми не небезпечні. Що трапилося б, якби проходив матч з Ірландією в Тбілісі? Нічого. Цей матч лише став би святом для тисяч людей, які переживають через події в Південній Осетії.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «ФІФА дозволила Грузії проводити матчі в Тбілісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі