вівторок, 18 вересня 2007 17:01

ФФУ відібрала право штрафувати у ПФЛ

Конгрес ФФУ виключив із статуту норму, по якій колективні члени Федерації мають право накладати дисциплінарні санкції.

По вівторках Бюро Професійної футбольної ліги (ПФЛ) штрафує і дискваліфікує футболістів, що провинилися, тренерів і навіть президентів клубів. Але відтепер ці функції покладені на контрольно-дисциплінарний комітет (КДК) ФФУ.

При цьому виконавчий директор Ліги Анатолій Попов вчора сказав, що Бюро і далі виноситиме ухвали, що стосуються санкцій: "Ми будемо це робити, оскільки ті зміни в статуті, які прийняв Конгрес, на практиці реалізувати неможливо. Спочатку як було: ми ухвалювали рішення, а КДК його затверджував. Нам знадобилося більше року, щоб переконати ФФУ піти іншим шляхом - підключати КДК, тільки якщо суб"єкт незадоволений нашим вердиктом. Зараз же ухвалено рішення, алогічне по суті і формі".

Голова КДК Стефан Решко сказав: "Можливо, ФФУ і Ліга домовляться, що рішення вступить в силу з нового року. Якщо ні, то ми відмінимо рішення ПФЛ і приймемо свої, це нескладно. Якщо чесно, для мене було краще, коли ПФЛ розбирала справи, а ми тільки контролювали.", повідомляє sport.oboz.ua.

Зараз ви читаєте новину «ФФУ відібрала право штрафувати у ПФЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі