вівторок, 28 серпня 2007 11:24

ФФУ просить більше місць для вболівальників на матч Україна-Італія

У понеділок, 27 серпня, Федерація футболу України надіслала офіційні листи на адресу заступника міністра внутрішніх справ Василя Фатхутдінова та міністра у справах сім"ї, молоді та спорту Віктора Коржа. В обох документах керівники ФФУ пропонують вивчити можливість більш розширеного продажу квитків на найближчі матчі національної збірної в кваліфікації Євро-2008. Зокрема – у кількості 80% від наявних на НСК "Олімпійський" місць для глядачів, повідомляє ffu.org.ua.

Нагадаємо, що 9 серпня на адресу президента ФФУ Григорія Суркіса надійшов лист за підписом Василя Фатхутдінова, у якому йшлося про обмеження місткості столичного НСК "Олімпійський" під час проведення на ньому відбірного матчу Євро-2008 між збірними України та Італії. "Відповідно до вимог акту-сертифікату технічного обстеження "Олімпійського" Державною комісією з контролю за станом спортивних споруд, проведення матчів на цьому стадіоні можливе за умови його заповнення не більше, ніж 41 500 місць", – зазначив тоді заступник міністра.

"До вимог МВС стосовно продажу на матч Україна – Італія 50% квитків від їх загальної кількості ми ставимося з розумінням, – у свою чергу йдеться в зверненні керівників ФФУ до урядовців. – Однак, враховуючи численні звернення шанувальників футболу, просимо спільно з ФФУ вжити додаткових заходів безпеки та дозволити реалізацію квитків на вищезазначені матчі не менше, ніж 80% від наявних місць на НСК "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «ФФУ просить більше місць для вболівальників на матч Україна-Італія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі