понеділок, 14 квітня 2014 16:57

Ferrari розлучилася з керівником команди після шести років роботи

Ferrari розлучилася з керівником команди після шести років роботи
Доменікалі працював у Феррарі з кінця 2007 року. Фото: f1news.ru

Найтитулованіша команда в історії Формули-1 Ferrari офіційно підтвердила інформацію про відставку 48-річного Стефано Доменікалі з поста керівника команди. Цю посаду Доменікалі зайняв в кінці 2007 року, змінивши Жана Тодта.

Новим керівником команди призначений Марко Маттіаччі, який до сьогоднішнього дня керував підрозділом у Північній Америці.

"Настав час великих змін. Як керівник я приймаю на себе відповідальність за ситуацію, що склалася, як я завжди це робив. Цей вибір я роблю заради колективу, з яким дуже тісно пов'язаний, щоб команда отримала якусь струс", - заявив Доменікалі.

У свою чергу президент Ferrari Лука ді Монтедземоло подякував Стефано Доменікалі як за постійний внесок і прихильність справі, так і за велике почуття відповідальності, яке він проявив, поставивши інтереси Ferrari вище за свої.

"Я поважаю Стефано і прив'язаний до нього, оскільки бачив його професійне зростання протягом двадцяти трьох років спільної роботи. Я бажаю йому всіляких успіхів в майбутньому", - зазначив Монтедземоло.

Відзначимо, що після перших трьох етапів сезону-2014 Ferrari займає в Кубку конструкторів п'яте місце з 33 очками.

Зараз ви читаєте новину «Ferrari розлучилася з керівником команди після шести років роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі