вівторок, 01 лютого 2011 09:09

Фернандо Торрес за рекордну суму перейшов у "Челсі"

Фернандо Торрес за рекордну суму перейшов у "Челсі"

Майже опівночі за Гринвічем офіційний сайт "Челсі" оголосив про те, що клуб із Західного Лондона підписав контракт з тепер вже екс-форвардом "Ліверпуля" Фернандо Торресом.

Угода, вартість якої оцінюється в 50 млн фунтів (трансферний рекорд в Англії), підписана на п'ять з половиною років і розрахована на те, щоб утримати іспанця на Стемфорд Брідж до кінця сезону 2015/16.

Зарплата гравця, за інформацією BBC складе 175 тис фунтів на тиждень.

Сам Торрес сказав буквально наступне: "Я дуже радий переходу в "Челсі" і з нетерпінням чекаю того моменту, коли зможу допомогти своїм новим партнерам у цьому і подальших сезонах. Я грав проти "Челсі" багато разів після свого приїзду до Англії, в тому числі в деяких дуже значущих іграх, які я ніколи не забуду, тому я знаю, що в цьому клубі є багато великих гравців і я буду наполегливо працювати, щоб завоювати місце в команді. Я сподіваюся, що зможу забити кілька важливих голів, щоб наші прихильники отримали задоволення від цього сезону".

У Прем'єр-лізі Фернандо Торрес, граючи за "Ліверпуль", забив 65 м'ячів у 102 матчах, а всього у формі Червоних відзначився 81 раз у 142 іграх. Проти "Челсі" іспанець провів 7 матчів і забив у них 7 голів, включаючи переможний листопадовий дубль на "Енфілд Роуд".

За Синіх Торрес, напевно, буде грати під номером 9. Цей номер у "Челсі" вільний.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «Фернандо Торрес за рекордну суму перейшов у "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі