вівторок, 27 листопада 2007 12:09

Фергюсона за образу арбітра оштрафують і дискваліфікують

Асоціація футболу Англії (FA) звинуватила головного тренера "Манчестер Юнайтед" Алекса Фергюсона в образі арбітра Марка Клеттенбурга, що обслуговував недільний матч чемпіонату Англії "Болтон" - "МЮ", в якому господарі поля перемогли з рахунком 1:0. Наставникові загрожує грошовий штраф і дискваліфікація на декілька ігор, повідомляє www.lenta.ru.

Конфлікт Фергюсона і Клеттенбурга відбувся в перерві матчу, коли тренер "МЮ", за його власними словами, висловив рефері "все, що він про нього думав". У результаті Клеттенбург вилучив Фергюсона з тренерської лавки, і наставник дивився другий тайм з трибуни.

Арбітр описав інцидент в протоколі матчу, після чого FA почала розгляд поведінки наставника "МЮ". Рішення у справі Фергюсона повинне бути прийняте до 11 грудня. Якщо головний тренер буде визнаний винним, то він буде оштрафований, і, можливо, не зможе знаходитися на тренерській лавці "МЮ" протягом декількох матчів команди.

Фергюсон, коментуючи свій конфлікт з Клеттенбургом, відзначив, що гравці "Болтона" значно поступаються футболістам "Манчестер Юнайтед" в майстерності, тому вони намагалися компенсувати це самовіддачею і непоступливістю в єдиноборстві. Проте Фергюсон вважає, що Клеттенбург не зумів утримати гру під контролем. 
Зараз ви читаєте новину «Фергюсона за образу арбітра оштрафують і дискваліфікують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі