вівторок, 05 серпня 2008 14:58

Фергюсон вважає сенсаційним дебют братів-бразильців в "Манчестері"

Тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон висловив захоплення дебютом 18-річного бразильського захисника Рафаеля Да Сілви в товариському матчі з "Пітерборо" (2:0). Молодий футболіст провів на полі 90 хвилин і, цілком можливо, його дебют в офіційному матчі також не за горами. Брат-близнюк Рафаеля Фабіо також справив на сера Алекса позитивне враження.

"Молоді гравці фантастично проявили себе, а молодий правий захисник Рафаель став для мене просто сенсацією, - сказав Фергюсон в інтерв"ю MUTV. - Він став справжнім одкровенням. Він не грав майже рік, але в цьому матчі відіграв всі 90 хвилин. Його брат Фабіо зіграв 45 хвилин і теж добре справився зі своїм завданням, так що ми дуже задоволені їх внеском в команду", - не скупився на компліменти наставник.

"Ви ж знаєте футбол. Іноді в ньому запалюються зірки, маленькі самородки. У будь-якому випадку, по результату цього матчу можу сказати, що у нас є дуже хороший гравець", - підсумував Фергюсон.

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон вважає сенсаційним дебют братів-бразильців в "Манчестері"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі