середа, 03 вересня 2008 18:25

Фергюсон та Адвокаат проведуть "майстер-клас"

У четвер і п`ятницю в штаб-квартирі європейського футбольного союзу в Ньйоні відбудеться ювілейний, десятий за рахунком, Форум елітних тренерів УЄФА. 

Свою присутність вже підтвердили переможець Ліги чемпіонів УЄФА сер Алекс Фергюсон ("Манчестер Юнайтед"), Арсен Венгер ("Арсенал"), Луіс Феліпе Сколарі ("Челсі"), володар Кубка УЄФА і Суперкубка УЄФА Дік Адвокаат ("Зєніт"), Клаудіо Раньєрі ("Ювентус"), Хосеп Гвардіола ("Барселона"), Юрген Клінсманн ("Баварія"), Клод Пюель ("Ліон") і Жезуалду Феррейра ("Порту").

Тренери обміняються думками про останні тенденції і проблеми, що впливають на найбільші європейські клуби. Можливо Фергюсон та Адвокаат поділяться з присутніми секретами своїх успіхів у Єврокубках. "Динамо" та "Шахтарю" слід бути на сторожі, адже на Форумі будуть присутні тренери суперників українських клубів по Лізі Чемпіонів - Арсен Венгер та Хосеп Гвардіола.

У попередні роки ідеї тренерів з багатющим футбольним досвідом і величезними знаннями, висловлені на Форумі, згодом реалізовувалися в турнірах, що проводяться під егідою УЄФА.

prosport.lviv.ua

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон та Адвокаат проведуть "майстер-клас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі