Ексклюзиви
вівторок, 10 квітня 2007 16:37

Фергюсон сподівається на "Олд Траффорд", Ван дер Сара і зв"язку Роналду-Руні

Тренер "МЮ" сер Алекс Фергюсон, 65 років, упевнений, що думка про вдалу домашню серію "Манчестер Юнайтед" в єврокубкових змаганнях буде підмогою, коли сьогодні увечері команда боротиметься з "Ромою" за вихід до півфіналу Ліги Чемпіонів, інформує football.ua.

На "Олд Траффорд" "червоним дияволам" доведеться компенсувати відставання від італійців в один м"яч, яке виникло завдяки перемозі "Роми" у себе вдома з рахунком 2:1.

Фергюсон знає про вражаюче досягнення "МЮ" в домашніх іграх в єврокубках - на "Олд Траффорд" команда програвала лише сім разів за свою 50-річну історію участі в європейських клубних турнірах, і шість разів з рахунком 0:1.

- Це непогане досягнення, - сказав шотландський фахівець. - На "Олд Траффорд" грати непросто, і "Ромі" сьогодні буде нелегко, - упевнений тренер

Особливі надії Фергюсон покладає на Едвіна ван дер Сара, не дивлячись на те, що в останніх матчах голландський воротар допустив декілька необов"язкових помилок.

- У Едвіна є досвід. Він знає, як потрібно діяти. Не можна зіграти 120 матчів за свою збірну, не знаючи, як справлятися з подібними труднощами. Він буде на висоті, - сказав Фергюсон.

Якщо на одному кінці поля ван дер Сар стримає атакуючі пориви "Роми", то біля чужих воріт Фергюсон сподіватиметься на Уейна Руні і Кріштіану Роналду, які будуть повинні забити голи, завдяки яким "Юнайтед" зможе потрапити в півфінал Ліги вперше з 2002 року.

Не зможуть допомогти "Манчестеру" в цій грі Відіч та Саа (травми), Пол Скоулз (дискваліфікація).

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон сподівається на "Олд Траффорд", Ван дер Сара і зв"язку Роналду-Руні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути