неділя, 30 грудня 2007 17:21

Фергюсон посилив дисципліну в "Манчестер Юнайтедi"

Фергюсон посилив дисципліну в "Манчестер Юнайтедi"

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон заявив, що не терпітиме порушень дисципліни в своїй команді. Щоб призвати гравців до порядку, шотландець, за його словами, не побоїться навіть розлучитися з рядом провідних футболістів.

- Футбол останніми роками змінився, але це не привід втрачати над собою контроль, - передає слова Фергюсона офіційний сайт телеканалу "Спорт". - Тому ми стежимо за тим, щоб ніхто з гравців не втрачав відчуття контролю над собою. Якщо це відбудеться, то винному доведеться нас покинути. Мене дуже турбує те, що деяких турбує тільки особиста популярність - після забитого гола вони, розштовхуючи партнерів, біжать до трибун за порцією слави.

Фергюсон вже вдався до безпрецедентно жорстких заходів після того, як в результаті святкування командою Різдва молодий північноірландський захисник Джоні Еванс опинився в поліції, де йому було пред"явлено звинувачення у зґвалтуванні. Всі учасники тієї вечірки були оштрафовані на загальну суму близько мільйона фунтів стерлінгів (майже 2 мільйони доларів).

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон посилив дисципліну в "Манчестер Юнайтедi"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі