пʼятниця, 05 грудня 2008 14:20

Фергюсон може стати найбільшою жертвою кризи

Фергюсон може стати найбільшою жертвою кризи
Тренер, який отримує найбільшу зарплатню в світі, легендарний наставник "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон може стати однією з найгучніших жертв кризи.

Міжнародна інвестиційна компанія aAim, у якій сер Алекс тримав велику частину своїх чималих накопичень, близька до банкрутства. "Я вражений командою енергійних менеджерів компанії, чиї таланти сприяють постійному збільшенню доходів" - ці слова сера Алекса, найвідомішого інвестора aaim, вивішені на офіційному сайті компанії.

Наразі усіх "енергійних" вже вигнали, найближчим часом у суді буде призначено нове керівництво компанії, яке спробує врятувати гроші інвесторів. Скільки саме може втратити Фергюсон, не розголошується, проте він - найбільший клієнт компанії, яка має в своєму активі суму в три мільярди фунтів ($4 452 896 833). І чимала частина цих грошей належить серу Алексу, повідомляє "Комсомольская правда".

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон може стати найбільшою жертвою кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі