понеділок, 24 вересня 2007 11:06

Фергюсон: червона картка і призначення пенальті компенсували помилки арбітра

Після матчу "Манчестер Юнайтед" - "Челсі" Алекс Фергюсон сказав, що у моменті видалення Обі Мікеля і в призначенні пенальті за фол на Луї Саа була частка везіння, але ці моменти лише компенсували суддівські помилки Майка Діна, який раніше залишив без уваги два очевидні порушення.

- У першій половині гри ми показали хорошу гру, порівнянну з нашим минулим сезоном. Ми мали дві або три хороші можливості забити на самому початку матчу. Петр Чех дивом витягнув м"яч після точного удару Уейна Руні, і наший команді вдалося у той момент заволодіти ініціативою. Ми повинні були бити пенальті після фолу Джо Коула на Патрісі Евра в першому таймі. Думаю, телевізійні повтори підтвердять мою точку зору. Можливо, червона картка в епізоді з видаленням була надмірною, але їх гравець навмисно пішов у грубий стик. Він міг травмувати Патріса, але, мені здається, більшість суддів не показували б червону картку після такого моменту. Зате Джо Коул точно повинен був покинути поле після фолу на Кріштіану Роналду. Він ударив його прямо в ахілл, знаючи, що це його слабке місце. Він отримав жовту, але там повинна була бути стовідсоткова червона картка. Думаю, рефері таким чином компенсував сумнівне видалення Мікеля, - говорить наставник "МЮ".- Переломним моментом у грі став гол, забитий за секунду до перерви. Це був сильний удар для "Челсі". Після цього ми вже спокійно контролювали гру. Фол на Саа був, але пенальті не був настільки очевидним, думаю, рефері так само вирішив "вибачитися" за пропущений момент у першому таймі.

www.manutd.ru

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон: червона картка і призначення пенальті компенсували помилки арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі