середа, 19 вересня 2007 16:07

Феофанова: думка "є Ісінбаєва, а решта для масовки", сформовано спеціально

Срібний призер Олімпіади-2004, екс-чемпіонка Європи і світу, екс-рекордсменка світу у стрибках з жердиною Світлана Феофанова після двох років травм і подальшого відновлення знову показує високі результати і чинить серйозну конкуренцію власниці всіх можливих титулів Олені Ісінбаєвой. На останньому чемпіонаті світу в Осаці Феованова стала володаркою бронзової медалі. Спортсменка розповіла про свої плани і амбіції, повідомляє "Весь Спорт".

- Ніякого тиску я не відчуваю, - заявила Світлана Феофанова. – Тиск повинен йти на Олену, тому що на неї роблять основні ставки. А я просто виконую свою роботу і намагаюся показати нормальний результат. Деякі вже поставили на мені хрест, але вони поквапилися. Я займалася і займаюся улюбленою справою, не озираючись на те, скільки я можу заробити. Я отримую задоволення від стрибків. І те, що останнім часом моє ім"я знову почали протиставляти Ісінбаєвій, - відношення громадськості, не більше. Таке відношення, що є Олена і всі решта масовка, було сформовано спеціально і зараз активно нав"язується. І щоб це змінити, потрібно стрибати на 5,02 м! А якщо серйозно, то і 4,90 м може вистачити. Звичайно, бажання змінити нинішню ситуацію є для мене додатковою мотивацією. Сезон вже добігає завершення, і у вересні розраховувати на 4,90 складно. Але з іншого боку, недавній стрибок на 4,80 – це реалізація тієї підготовки, яка у мене була. Тому опускати руки я ніяк не збираюся.

Зараз ви читаєте новину «Феофанова: думка "є Ісінбаєва, а решта для масовки", сформовано спеціально». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі