понеділок, 07 квітня 2008 13:11

Фелікс Штурм захистив титул WBA в середній вазі

Фелікс Штурм захистив титул WBA в середній вазі
Фелікс Штурм (29-2-1, 13 нокаутів), котрий виступає за Німеччину, здобув перемогу технічним нокаутом в 7 раунді над австралійцем Джемі Піттменом (16-1, 7 нокаутів) і захистив титул чемпіона WBA в середній вазі (до 72,5 кг).

З першого раунду Піттмен спробував нав"язати супротивникові темповий бій, викидаючи велику кількість несильних ударів. За перші хвилини склалося враження, що він швидший за Штурма, котрий свій дебют провів в спокійній розвідці. Та ж картина повторилася і в другому раунді: Піттмен кидав більше ударів, Штурм же придивлявся з-за блоку. Але під кінець раунду Феліксу вдалося кілька разів точно влучити справа. У перерві виявилось, що над правим оком Джемі з"явилося неприємне розсічення і ще неприємніша гематома.

Можливо, саме через ці пошкодження Піттмен в третьому раунді знизив швидкість, і поступово почала вимальовуватися перевага Штурма. Він викидав менше ударів, але діяв точніше і більше вкладався. Піттмен кілька разів "прогавив" удари правою знизу.

У п"ятому раунді австралієць пропустив удар лівою в район печінки і опинився на підлозі. Звівшись на ноги, не дивлячись на штурм супротивника, йому вдалося достояти до кінця раунду. На шостий раунд Піттмен вийшов з практично закритим від гематоми правим оком. Після деякого часу рефері попросив лікаря оглянути пошкодження, але той дав "добро" на продовження. Не помічаючи ударів Штурма, Піттмен після серії пропущених ударів знову опинився в нокдауні, але знову зміг піднятися і навіть спробував вести атакуючі дії.

Бій можна було зупиняти ще до початку сьомого раунду, але кут австралійця наважився випустити свого боксера. Після чергової атаки Штурма, яку Піттмен просто фізично не бачив, він втретє за бій опиняється на підлозі і рефері негайно дає відмашку.

BOXNEWS com.ua
Зараз ви читаєте новину «Фелікс Штурм захистив титул WBA в середній вазі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі