пʼятниця, 15 лютого 2008 15:58

Федотенко двічі закинув команді Понікаровського

Відбулися чергові вісім матчів регулярного чемпіонату НХЛ.

"Піттсбург" в гостях поступився "Кароліні". Господарі відкрили рахунок вже до 4-ої хвилини. "Урагани" використали перше ж видалення у складі "пінгвінів". Джордан Сталл сів на лавку штрафників, коли на табло горіли цифри 3:07. А через 6 секунд кидок Коула - і 1:0. В середині періоду Орпік зумів зрівняти рахунок. У другій двадцятихвилинці Малкін покарав "Кароліну" за видалення Летовскі - 1:2. Але більше в цьому матчі гостям забити не вдалося. А ось "урагани" зуміли забити ще тричі. Ерік Сталл і Рей Уітні двічі використовували чисельну перевагу. І на останок четверту шайбу закинув Байда - 4:2 на користь "Кароліни".

По справжньому бойовим вийшов матч в Торонто, де "Кленові листки" Понікаровського приймали "Остров"ян" з Нью-Йорка.  Перший період вийшов досить рівним, а закинути змогли гості, Берард використав більшість на 17-ій хвилині першого періоду. Перша половина другого відрізку залишилася за господарями, і Такер і Сундін протягом хвилини двічі вразили ворота Ді Пьєтро. Але в п"ять з половиною хвилин, які залишилися до кінця другої двадцятихвилинки хокеїсти "Нью-Йорка" зуміли знову вийти вперед. Гості двічі грали вп"ятьох проти чотирьох, і перше видалення реалізував українець Руслан Федотенко - 2:2. А через три хвилини Майк Комрі, і вже 3:2 на користь "Остров"ян". У завершальному відрізку команди закинули у ворота один одного ще по дві шайби. Не закритою залишилася тільки шайба Берарда в першому періоді, 5:4 - прикра поразка "Кленових листків".

Несподівано з великим рахунком оступився удома "Нешвілл". Вже в першому періоді "Яструби" тричі засмутили вартового воріт "Хижаків" Кріса Мейсона. Після третьої шайби голкіпер був замінений на Дена Елліса. Проте і це не вберегло господарів. Проблеми крилися не в грі голкіперів, а в розхлябаності оборонних порядків. У другому періоді хокеїсти "Чікаго" двічі вразили ворота до цього моменту ще сухого другого воротаря. У третій двадцятихвилинці на 4-ій її хвилині Патрік Шарп встановив невтішні 6:0. Джейсон Арнотт через три хвилини закинув шайбу престижу, проте від ганьби це команду не вберегло - 1:6, безвольний програш "Нешвілла" при своїх глядачах.

З інших зустрічей варто виділити важкий поєдинок у Ванкувері, де місцеві "Кенакс" приймали "Міннесоту". Матч вийшов дуже щедрим на голи. У основний час команди зуміли відзначитися по чотири рази. У додатковий час закинутих шайб не було. А в серії буллітів щасливішими виявилися "дикуни". 5:4 - перемога "Міннесоти".

А в ще одному матчі "Фіникс" вдома досить легко переграв "Даллас". На п"ять шайб "койотів" "зірки" зуміли відповісти тільки двома.

Хокей. НХЛ. Регулярний чемпіонат
"Колорадо" - "Сент-Луіс" - 1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
"Фінікс" - "Даллас" - 5:2 (2:1, 1:0, 1:0)
"Кароліна" - "Піттсбург" - 4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
"Філадельфія" - "Тампа-Бей" - 3:5 (2:1, 0:3, 1:1)
"Торонто" - "Айлендерс" - 4:5 (0:1, 2:2, 2:2)
"Нешвілл" - "Чікаго" - 1:6 (0:3, 0:2, 1:1)

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Федотенко двічі закинув команді Понікаровського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі