четвер, 14 серпня 2008 17:07

Федерер закінчив виступи на Олімпіаді

Перша ракетка світу швейцарець Роже Федерер поступився в 1/4 фіналу тенісного турніру Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні американцю Джеймсу Блейку. Федерер програв в двох сетах - 4:6, 6:7. Таким чином, швейцарець завершив боротьбу за медалі Олімпіади-2008 в одиночному розряді.

Федерер продовжить виступи на Іграх в Пекіні в парному розряді. У 1/4 фіналу Федерер і його співвітчизник Станіслав Ваврінка зіграють проти індійського дуету Леандер Паес/Махеш Бхупаті.

Раніше швейцарський тенісист розкритикував організаторів Олімпіади. Зі слів Федерера, виграти олімпійське золото дуже важко, оскільки для цього потрібно взяти участь в одинадцяти матчах за тиждень.

В понеділок, 18 серпня, Федерер залишить перший рядок рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP), який він займав чотири з половиною роки. Новою першою ракеткою світу стане іспанець Рафаель Надаль.

Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Федерер закінчив виступи на Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі