четвер, 29 січня 2009 14:01

Федерер став першим фіналістом Australian Open

Швейцарський тенісист Роже Федерер вийшов у фінал Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open). У півфіналі Федерер переміг американця Енді Роддіка. Суперником швейцарця у вирішальному матчі турніру в Мельбурні стане переможець іншого півфіналу, в якому зустрінуться іспанці Рафаель Надаль і Фернандо Вердаско. Про це повідомляє офіційний сайт AustralianOpen.

Перший сет матчу Федерера з Роддіком пройшов з перевагою швейцарця і завершився перемогою Федерера з рахунком 6:2. Другий і третій сет пройшли в рівній боротьбі за схожим сценарієм: протягом десяти геймів тенісисти вигравали на своїй подачі, в 11-му геймі Федерер зробив брейк, а потім знов виграв гейм на своїй подачі. Підсумковий рахунок матчу - 6:2, 7:5, 7:5.

Раніше 29 січня визначилися фіналістки в жіночому одиночному розряді. У вирішальному матчі зіграють американка Серена Вільямс і росіянка Дінара Сафіна. За перемогу в жіночому парному розряді позмагаються сестри Серена і Венус Вільямс і пара Даніела Хантукова (Словаччина) / Аї Сугіяма (Японія). У парному розряді у чоловіків титул розіграють пари Майк Брайан / Боб Брайан (обидва - США) і Махеш Бхупаті (Індія) / Марк Ноулз (Бахрейн).

Другий півфінал в чоловічому одиночному розряді відбудеться в п"ятницю, 30 січня. Його переможець зіграє з Федерером у фіналі, який пройде в неділю, 1 лютого.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Федерер став першим фіналістом Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі