субота, 30 серпня 2008 19:23

Федерер скаржиться на маленькі призові

Швейцарський тенісист Роджер Федерер вважає, що суми призових виплат тенісистам на турнірах серії Великого Шолома повинні бути збільшені, повідомляє "L"equipe".

"Я знаю, що призові фонди на всіх турнірах постійно зростають, і, звичайно, це не може нас не радувати. Це говорить про те, що за останніх 40 років теніс зазнав якісних зміни. Але в той же час, я думаю, що турніри серії Великого Шолома повинні збільшити суми призових виплат гравцям", - сказав тенісист, коментуючи новий календар на 2009 рік.

Перша ракетка світу іспанець Рафаель Надаль вважає, що головна проблема календаря залишилася колишньою - жорсткий графік європейського грунтового сезону.

"Один за одним йдуть турніри в Монте-Карло, Барселоні та Римі. Це дуже важко для майстрів з гри на грунті. Я зараз говорю не тільки про себе, а про всіх іспанських і латиноамериканських тенісистів", - відмітив Надаль.

"Новости Mail.ru"
Зараз ви читаєте новину «Федерер скаржиться на маленькі призові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі