четвер, 06 червня 2013 07:03

Федерер прощається з Ролан Гарос, Серена Вільямс вперше за останні 10 років у півфіналі

Федерер прощається з Ролан Гарос, Серена Вільямс вперше за останні 10 років у півфіналі
Фото:ojde.biz

Роджер Федерер не зумів вийти до півфіналу тенісного турніру Ролан Гарос. Швейцарець вже вдруге програв в одній четвертій на останніх трьох великих турнірах.

І знову його кривдником став Жо-Вілфрід Цонга. Як і в одній четвертій Вімблдону 2 роки тому, француз зіграв впевнено і лише в першому сеті мав клопіт 7:5, і двічі по 6:3. Цонга вперше вийшов до півфіналу Ролан Гарос і прагне стати другим французом, кому підкорився цей Гренд Слем.

Востаннє ще 30 років тому його вигравав Янік Ноа. Наступний суперник Цонги – Давид Феррер. Іспанець легко здолав свого земляка Томі Робредо. Для Феррера це вже другий півфінал на Ролан Гарос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 червня в Україні відзначається День журналіста

У жіночій сітці вперше за останні 10 років до півфіналу Френч Оупен вийшла Серена Вільямс. Найкраща тенісистка світу переграла Світлану Кузнецову. Щоправда, американка була на межі провалу. В середині матчу вона програла 8 з 11 геймів, але все ж виривала перемогу 6:1, 3:6 і 6:3.

Наступна суперниця Вільямс – Сара Еррані. 5-та сіяна італійка торік поступилася у фіналі, але цього разу легко долає суперниць.

Жертвою Еррані стала 4-та сіяна Агнешка Радванська. Вона стала першою полькою за 45 років, яка дісталася так далеко на Ролан Гарос.

Зараз ви читаєте новину «Федерер прощається з Ролан Гарос, Серена Вільямс вперше за останні 10 років у півфіналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі