середа, 09 січня 2019 20:11

Федерер не стримав емоцій при згадці про загиблого тренера - відео

Федерер не стримав емоцій при згадці про загиблого тренера - відео
Федерер не стримав емоцій, згадуючи екс-тренера. Фото: Livesport

Тенісист Роджер Федерер розповів про свого колишнього тренера Пітері Картера, який загинув в автомобільній аварії в 2002 році. Федерер заплакав, згадуючи Картера.

"Знайомство з Пітером? Це мила історія. Ми познайомилися, коли він приїхав грати клубний турнір у Базелі. Я тоді був маленький, а він був однією із зірок команди. Мені пощастило, що я почав займатися під його керівництвом.

Вони постійно зідзвонювалися з Дарреном Кейхіллом (тренував Ллейтона Хьюїтта) і розповідали один одному, що у них є особливий учень. І ми з Ллейтоном грали один з одним в 14, 16, 18, 20 років, а потім і всю кар'єру. Хто знав, що ми обидва виграємо "Вімблдон", будемо першими ракетками світу?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський тенісист вразив Федерера курйозним ударом - відео

Що б він подумав, якби побачив мене зараз з 20 титулами на ТБШ? Сподіваюся, він би пишався. Вважаю, він не хотів, щоб я втратив свій талант. Думаю, його смерть стала певним дзвінком для мене, я почав наполегливо тренуватися", - сказав Федерер в інтерв'ю CNN.

Швейцарець Роджер Федерер наразі є 3 ракеткою світу.

Зараз ви читаєте новину «Федерер не стримав емоцій при згадці про загиблого тренера - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі