вівторок, 15 травня 2007 19:01

Федерер гратиме без тренера

Швейцарський тенісист Роже Федерер, 25 років, що займає перше місце в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів (АТР), оголосив про те, що найближчими місяцями гратиме без тренера. У минулу суботу 12 травня спортсмен розійшовся зі своїм наставником Тоні Рочем і поки не збирається шукати йому заміну, повідомляє Лента.Ру з посиланням на Associated Press.

Федерер повідомив, що виступатиме без тренера принаймні на двох найближчих турнірах з серії "Великого шолома" - Відкритому чемпіонаті Франції (Roland Garros) та Вімблдоні.

-Я знаю, як грати на цих змаганнях, і не хочу, щоб хто-небудь втручався в мою підготовку, - відзначив тенісист.

Швейцарець, який не отримав жодної перемоги в чотирьох останніх турнірах, підкреслив також, що він не вважає свої невдачі дуже важкими, хоч і розчарований поразкою від Філіппо Воландрі минулого тижня в Римі. Найближчим часом Федерер візьме старт на іншому турнірі серії Masters в Гамбурзі, де він вступить в боротьбу з другого кола.

Відзначимо, що другий в нинішньому сезоні турнір серії "Великого шолома" Roland Garros стартує вже 27 травня. Ці змагання є єдиними з чотирьох головних турнірів року, де Федереру не вдавалося перемогти.

Зараз ви читаєте новину «Федерер гратиме без тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі