субота, 01 березня 2008 10:55

Федерація лижних видів спорту пожиттєво дискваліфікувала австрійського тренера

В п"ятницю Міжнародна федерація лижних видів спорту (FIS) оголосила про пожиттєву дискваліфікацію головного тренера збірної Австрії з лижних гонок на Олімпійських іграх 2006 року Еміля Хоха за звинуваченням в порушенні антидопінгових правил.

"Слухання у справі чиновників збірної Австрії з лижних гонок на Олімпійських іграх 2006 року пройшли в FIS ще в 2007 році - 18 вересня і 5 грудня, - розповіла прес-аташе FIS Ріікка Ракіч - Звинувачення на адресу Маркуса Гандлера, д-ра Петера Баумгартля, Андреаса Едера, Геральда Хайгля, Маркуса Койшнера і д-ра Ханнеса Лехнера були зняті за відсутністю достатніх доказів. А відносно Еміля Хоха, головного тренера збірної Австрії, за результатами слухань і ретельного аналізу FIS прийшла до висновку, що він порушив статті 2.6.2 "Володіння забороненим препаратом або забороненим методом" і 2.8 "Допомога, сприяння, заохочення або будь-яка інша діяльність, пов"язана з порушенням або свідомим порушенням антидопінгових правил" антидопінгових правил FIS. За статтею 2.8 Еміль Хох був пожиттєво дискваліфікований від прямої або опосередкованої участі у всіх змаганнях під егідою FIS. Він має право подати апеляцію на рішення FIS протягом 21 дня до Спортивного арбітражного суду в Лозанні (CAS). Зазначу, що рішення і розслідування FIS у справі австрійців були абсолютно незалежні від будь-яких розслідувань і дій з цієї справи Міжнародного олімпійського комітету".

Газета.Ru
Зараз ви читаєте новину «Федерація лижних видів спорту пожиттєво дискваліфікувала австрійського тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі