субота, 24 липня 2010 12:18

Федерація футболу Франції дискваліфікувала всіх учасників ЧС-2010

Федерація футболу Франції дискваліфікувала всіх учасників ЧС-2010

Федерація футболу Франції ухвалила рішення дискваліфікувати всіх футболістів, які були включені в заявку національної збірної на ЧС-2010, на один матч, інформує Reuters. Це рішення стосується товариського поєдинку проти збірної Норвегії, який відбудеться 11 серпня в Осло.

Нагадаємо, що під час мундіалю в стані "Триколірних" вибухнув скандал, викликаний конфліктом нападаючого Ніколя Анелька з головним тренером команди Раймоном Доменеком. У результаті форвард був відрахований зі складу національної команди, а футболісти бойкотували тренувальне заняття.

Збірна Франції припинила боротьбу на ЧС-2010 після групового турніру, набравши в трьох поєдинках одне очко. Підсумком цих подій стала відставка голови французької федерації Жан-П"єра Ескалетта, яка буде прийнята вчора. Що стосується футболістів, то вони були позбавлені преміальних за виступ на турнірі.

За матеріалами sport-express.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Федерація футболу Франції дискваліфікувала всіх учасників ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі