понеділок, 14 квітня 2008 19:19

Федерація боксу вважає, що необ"єктивне суддівство завадило завоювати ліцензію в Афінах

Жодної олімпійської ліцензії не змогли завоювати українські боксери на турнірі, що закінчився в Афінах. У змаганнях брали участь два українські спортсмени - Максим Третяк та Артем Далакян. Денис Лазарєв через травму на ринг не виходив.

Зі слів генерального секретаря федерації боксу України Іллі Гуровича, наші земляки могли б здобути ліцензію на Ігри до Пекіна, однак Максима Третяка у поєдинку з французьким боксером відверто засудили. Апеляцію наші тренери на подавали. Щодо виступу Артема Далакяна, то безперечно сподівались на його вдалий виступ, однак, вище голови наш земляк стрибнути не зумів.

Гурович повідомив, що зараз боксери, які здобули Олімпійські ліцензії готуються в Алушті. Збори триватимуть до 27-го квітня. Після цього з 5-го по 18-те травня спортсмени тренуватимуться на Олімпійській базі у Конча-Заспі. Змагання будуть етапом підготовки до турніру на призи братів Кличків. Потім боксери вирушать до Туреччини на турнір. Спочатку буде підготовка з 1-го по 9-те червня, а потім сам турнір з 9-го по 16-те червня. Після цього наші земляки готуватимуться у Моршині, саме там і пройде заключний етап підготовки до головних стартів чотириріччя.

Чемпіон

Зараз ви читаєте новину «Федерація боксу вважає, що необ"єктивне суддівство завадило завоювати ліцензію в Афінах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі