пʼятниця, 10 вересня 2010 12:23

FedCup. Збірна Швеції назвала місце зустрічі з Україною

FedCup. Збірна Швеції назвала місце зустрічі з Україною
5-6 лютого 2011 збірної України в Кубку Федерацій зіграє матч першого кола проти збірної Швеції на її полі. Сьогодні Міжнародна Федерація тенісу (ITF) відправила на адресу Федерації тенісу України офіційний лист з детальним описом місця проведення майбутнього матчу.

Користуючись правом господарів, шведи вибрали для проведення матчу порт на Півдні країни - Хельсінгборг. Місто з майже тисячолітньою історією, більшу її частину перебував у статусі звичайного шведського приморського села. Нині населення Хельсінгборга становить за різними відомостями від 91 до 126 тисяч людей.

Найближчі до міста міжнародні аеропорти знаходяться в 80-ти кілометрах в Копенгагені і Мальме.

Матч пройде на корті з покриттям типу "хард", різновиду plexipave. Це покриття характеризують, як одне з найшвидших синтетичних покриттів. Покриття буде укладено спеціально до матчу.

Матчі пройдуть у палаці Idrottens Hus

Палац був відкритий в день незалежності України - 24 серпня, правда, 1957 року. Він приймав змагання з гімнастики, гандболу, футзалу та хокею з м"ячем. Крім того, саме в цьому палаці збірна Швеції перемогла в історичному матчі Китай (3:2), що дозволило господиням, через 15 років, повернутися до Світової групи розіграшу Кубка Федерацій.

Місткість трибун палацу в його тенісній версії - 1700 глядачів.
За матеріалами Sapronov-Tennis
Зараз ви читаєте новину «FedCup. Збірна Швеції назвала місце зустрічі з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі