понеділок, 06 лютого 2012 08:59

Fed Cup. Італія перемогла Україна і вийшла у півфінал

Fed Cup. Італія перемогла Україна і вийшла у півфінал

5 лютого у місті Бієлла (Італія) на закритому ґрунтовому корті Lauretana Forum в чвертьфіналі Світової Групи Кубка Федерації завершився матч між збірними Італії та України.

Нагадаємо, після чотирьох одиночних поєдинків рахунок у матчі був рівним - 2:2 і доля путівки у півфінал Світової групи вирішувалася у заключній парній зустрічі.
Переможне очко своїй команді принесли Флавіа Пеннета і Роберта Вінчі, здобувши перемогу в трьох сетах над Лесею Цуренко і Ольгою Савчук з рахунком 7:5, 0:6, 6:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Fed Cup. Катерина Бондаренко програла, Цуренко стала автором сенсації

Поєдинок тривав 1 годину 46 хвилин. Обидві пари виконали по одній подачі навиліт і допустили по одній подвійній помилці. На рахунку українок 27 активно виграних очок і 4 невимушених помилок, в італійок - 39 віннерсів і 46 невимушених.

Таким чином, рахунок в матчі Італія - Україна став 3:2. Збірна Італії вийшла у півфінал, де 21-22 квітня побореться за вихід у фінал з чинним чемпіоном - командою Чехії, яка достроково перемогла Німеччину - 4:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Fed Cup. Катерина Бондаренко і Сара Еррані відкриють матч Україна - Італія

А українки, також 21-22 квітня, у плей-офф зіграють з одним з переможців Другої Світової Групи за право залишитися в еліті.

Кубок Федерації.

Бієлла (Італія). 4-5 лютого

? фіналу.

Італія - Україна - 3:2

Сара Еррані - Катерина Бондаренко - 6:2, 6:3
Франческа Ск'явоне - Леся Цуренко - 1:6, 2:6
Франческа Ск'явоне - Катерина Бондаренко - 6:7, 7:5, 6:4
Сара Еррані - Леся Цуренко - 1:6, 0:3 відмова
Флавіа Пеннетта / Роберта Вінчі - Леся Цуренко / Ольга Савчук - 7:5, 0:6, 6:1

Зараз ви читаєте новину «Fed Cup. Італія перемогла Україна і вийшла у півфінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі