субота, 26 лютого 2022 21:07

"Фашисти - у Кремлі": звернення російських хокеїстів, котрі грають в Україні

"Фашисти - у Кремлі": звернення російських хокеїстів, котрі грають в Україні
Фото: Федерація хокею України

Після вторгнення РФ в Україну висловили свою позицію російські хокеїсти-легіонери ХК "Харківські Берсерки".

Про це повідомляється на офіційному сайті Федерації хокею України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українського хокеїста дискваліфікували на один рік за расизм

"Ми, росіяни, гравці хокейного клубу "Харківські Берсерки" разом з нашими українськими друзями перебуваємо у Харкові й не можемо мовчки дивитися на все це військове захоплення чужих територій. Ми звертаємося до уряду Росії, президента Путіна, солдатів Росії, які прийшли з війною в Україну. Припиніть загарбницькі дії! Припиніть кровопролиття і війну!

Цими роками Україна стала для нас, хокеїстів, другою домівкою. І попри тривалу агресію зі сторони Росії до України протягом багатьох років, ми жодного разу не відчули до себе негативу. Фашисти не тут, фашисти - у Кремлі. Дорогі співвітчизники, не ставайте учасниками путінських злочинів, протестуйте проти антилюдського путінського режиму.

Ми пліч-о-пліч з українцями зараз стоїмо на захисті вільного світу. Слава Україні, слава вільній Росії!", - заявили у своєму зверненні російські хокеїсти-легіонери "Харківських Берсерків".

В турнірній таблиці Української хокейної ліги "Харківські Берсерки" посідають четверте місце. Майже половина складу команди - саме хокеїсти з російським громадянством.

Президент Росії Володимир Путін 24 лютого розв'язав повномасштабну війну Росії проти України.

Зараз ви читаєте новину «"Фашисти - у Кремлі": звернення російських хокеїстів, котрі грають в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі